Sarah Morgan: Gyere hozzám karácsonykor!
2022. december 15. írta: R. N. Dorina

Sarah Morgan: Gyere hozzám karácsonykor!

Egy szuperromantikus karácsonyi esküvő, amely felforgatja egy család életét

Sarah Morgan: gyere hozzám karácsonykor! című regénye egy ízig-vérig romantikus karácsonyi történet, amely bővelkedik érzelmekben, drámában, nagy egymásratalálásokban, és minden olyan írói eszközben, amelytől egy ilyen sztori igazán szerethető lesz. Tartsatok velem, és ismerjétek meg a White családot, amelyik éppen ezen a jeles ünnepen kíván egyesülni a Reynolds családdal!

Sarah Morgan 1970-ben született, angol írónő. Már gyermekként arról álmodozott, hogy író lesz, de végül nővér lett, és csak azután kezdett el írni, hogy első gyermeke megszületett. Leginkább kortárs romantikus regényeket ír, 2000. óta mintegy 80 műve jelent meg írásban. Ezek nagy részét több nyelvre is lefordították és 18 millió példány kelt el belőlük. Jelenleg férjével és két gyermekével London mellett él, a Sunday Times és az USA Today bestseller írója. Számos könyvsorozata van, de azokon kívül írt néhány független regényt is. 8 művéért rangos irodalmi díjat kapott. Az általam ismertetett romantikus regény 2006-ban jelent meg. 

A regény cselekményét a három főszereplő, Rosie White, Katie White és édesanyjuk, Maggie White szemszögéből ismerhetjük meg. Rosie, a család legkisebb lánya éppen a Coloradoi Egyetemen tanul, mikor egy éjszaka felhívja édesanyját, hogy közölje velük a nagy hírt: barátja, Dan megkérte a kezét és karácsonykor, pontosan 4 hét múlva Aspenben össze fognak házasodni. Az éppen titkon válófélben lévő Maggie nem nagyon kap szikrát, rettenetesen elhamarkodottnak ítéli 22 éves lánya házasságát, melyet három hónap ismeretség után kíván megkötni a nála 6 évvel idősebb férfival. A második éjszakai hívás Katie felé megy, aki második anyaként tekint magára a húgát illetően, és elhatározza, hogy megakadályozza ezt a hirtelen jött esküvőt, mert sürgősségi orvosként rengeteg rossz példát lát elhamarkodott házasságkötésekből (és persze egyéb esetekből) adódóan. Maggie és a lányok apja, Nick, úgy döntenek, hogy nem teszik tönkre azzal a lányuk esküvőjét, hogy bejelentik, hónapok óta külön élnek és el fognak válni, ezért a mesés Aspenbe megérkezvén kész színjátékot adnak elő boldogságukról. Rosie ugyan küzd némi kétséggel az esküvőt illetően, de szülei boldogsága megerősíti őt abban, hogy a rövid együttjárást követő házasság is tarthat nagyon-nagyon sokáig. Katie pedig megismerkedik a vőlegény legjobb barátjával, Jordannel, akit megpróbál kifaggatni Dan hibáiról. Nick és Maggie a vőlegény édesanyjának, Catherine-nek köszönhetően egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg Katie megpróbálja megtalálni Dan és Rosie kapcsolatának buktatóit. Már csak pár nap van hátra a mennyegzőig, amikor Katie véletlenül kihallgatja szülei beszélgetését az esetleges válásról, dühében nekivág az erdőnek, hogy kiszellőztesse a fejét, mikor óriási hóvihar kerekedik, és Jordan házában kénytelen éjszakázni. Másnap reggel megkísérli leleplezni szülei csalását, és húgával a sarkában beront a frissen egymásra talált szülőkhöz, nyomában a válásuk hírétől lesújtott Rosie-val és Dannal meg Jordannel. Kiborul a bili, és Dan elviharzik "Nem lesz itt semmiféle esküvő!" felkiáltással. Mindenki összeveszik mindenkivel, majd persze a testvérek és a család békéje helyreáll. De lesz-e esküvő? Megtudhatjátok, ha elolvassátok a könyvet!

Nekem nagyon tetszett ez a regény, főleg, mert imádom a karácsonyt és az esküvőket. Nagyon olvasmányos, szerethető történet, szimpatikus szereplőkkel. Valahogy ilyen gejl, csöpögős cselekéményre számítottam, de nagyon pozitív csalódás volt, kifejezetten élveztem az olvasást. Szívből ajánlom a műfaj kedvelőinek!

 

Jó olvasást kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://azolvasasize.blog.hu/api/trackback/id/tr8517768628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása